Velkommen til webequ

webequ er en dansk virksomhed, der producerer og forhandler funktionelle køkkenredskaber i brugervenligt og stilfuldt design. Produkterne henvender sig til alle, der ønsker hjælp til daglige gøremål i køkkenet, og er særligt velegnede til dig med ømhed, smerter og/eller nedsat styrke i skuldre, arme og hænder.

 

 

Forretningens hjerte er vores unikke knive, der gennem det ergonomiske og vinklede greb giver stabilitet, kontrol og balance. Samtidig bidrager tyngdekraften og skæreretningen  til optimering af arm- og håndstyrken, hvorved det bliver lettere at skære, hakke og snitte. Knivene er designet af den anerkendte Red Dot Award-vinder, Nicholai Wiig-Hansen, der desuden står bag flere ikoniske produktdesigns for blandt andre Normann Copenhagen, Lightyears og Ikea.

 

 

Produktudvalget omfatter også andre køkkenredskaber, herunder et unikt skærebræt med høje kanter og skæreflade med hældning mod bagkanten, der holder madvarer og saft fra tomater og kød på plads. Vi vil fortsætte med at udvikle godt designede og funktionelle produkter, der letter arbejdet i køkkenet, og måske vil du med tiden også finde os på badeværelset, i haven eller et helt tredje sted, hvor vi kan være med til at gøre hverdagen lette.

webequ står for we believe in quality. Kvalitet handler for os ikke alene om design og materialer men også om den livskvalitet, du oplever gennem bekvemmelighed ved brugen af vores produkter.